En tilskuers oplevelse

5. november 2018 09:42 , af Simon Olsen

Håndbold i Hadsten - En fortælling fra en tilskuer

Til kampen i lørdags, inviterede vi Jacob Bardino med til Vestjysk Bank Lounge, efter han er begyndt at følge holdet og klubben ved et tilfældigt møde på en motorvej, hvor han hjalp vores kære fysioterapeut Alexandra med at skifte et dæk, så hun kunne nå til sin første træning.
Vi spurgte om han så ville give en lille beretning om hvordan det er at være til håndbold i Hadsten.

En lille fortælling fra weekendens kamp mellem Hadsten og Vendsyssel.

Personligt lagde jeg først i år mærke til at der i Hadsten var et 1. Divisions dame håndboldbold som vist nok spillede meget godt. Jeg begyndte at se opslag på Facebook om deres bedrifter og lagde også mærke til at min gode ven Flemming fra Wineboutique var blevet sponsor for to af klubbens spillere. Så da jeg desuden en dag mødte klubbens nye fysioterapeut der var punkteret på vej til træning, så tænkte jeg at jeg hellere måtte opleve hvad det var det hold kunne.

Jeg besøgte for noget tid siden så den nye flotte hal ved Hadsten Skole og så holdets kamp mod Bjerringbro. En kamp der endte med et nederlag desværre. Men jeg blev ved at komme og oplevede således også hjemmebane sejren over Gudme. Og efter en udesejr kunne jeg konstatere at holdet lå på en delt 3. Plads i 1. Division. Så blev mere insisterende på at få andre med til holdets kampe. Så til dagens kamp mod Vendsyssel fik jeg således lokket min hustru og Naboen med.

Naboen og jeg var så heldige at vi havde mulighed for at deltage i VIP arrangementet i Vestjysk Bank hvor bla. klubbens anfører fortalte om dagens taktik. Det var yderst spændende og et rigtigt godt arrangement. Vi fik således også oplæg om klubbens tanker omkring samarbejde med sponsorer. Der var mange spændende tanker omkring fremtiden for Hadstens Håndboldpiger.

Efterfølgende drog vi så til hallen. Der var lagt op til en meget spændende kamp mellem to hold der begge spillede om en plads i Top-3 med en sejr.

Kampen startede op med at vi hurtigt kom lidt bagud. Og det meste af 1. Halvleg lå vi bagud. Men pigerne arbejde sig stædigt op og leverede virkelig gode præstationer både i forsvar og angreb. Og det skal samtidig nævnes at klubbens fanklub konstant bakkede op om holdet. Jeg må indrømme jeg er imponeret over den entusiasme man oplever både på tilskuer pladserne og på banen. Underholdningsmæssigt er det virkelig virkelig højt plan vi oplevede. .

Efter en hård 1. Halvleg var stillingen uafgjort, men jeg sad med en fornemmelse af at Hadstens piger havde det der skulle til for at hive sejren hjem. Og ganske rigtigt viste pigerne en kampvilje i 2. Halvleg der lige så stille gjorde at de førte med 4-5 mål. Men halvvejs i 2. Halvleg fik en af vore spillere en 4 minutters udvisning der resulterede i at vores føring blev lidt mindre. Dog nåede Vendsyssel ikke helt op.

Efter en vildt spændende kamp med gode detaljer og indædt fight kunne Hadsten således kåres som sejrherre. Endnu engang må jeg så erkende at det er fedt at opleve sporten live, og at det er fedt at se passionerede spillere der virkelig kæmper for vores hold.

Jeg gad dog godt se endnu mennesker i hallen til næste hjemmekamp. Jeg kan virkelig anbefale det. Det er spændende, humørfyldt og omgivelserne er lækre.

Efter kampen havde pigerne sørget for en spilletrøje til Jacob, i samspil med vores stærke partner Byens VVS.