En kamp til glemmebogen

22. januar 2024 15:15 , af Carsten Solberg Pedersen

Lørdag eftermiddag tog 1.divisions damerne hjemme i hulen i mod TMS Ringsted, et hold som er kommet rigtig godt igang efter en svær sæsonstart, så det var med stor respekt vi havde forberedt os til kampen. Vi gik ind til kampen med en tro på vi kunne gentage sejren fra det modsatte opgør i Ringsted.

Men lad os bare sige det som det er, vi var aldrig i nærheden af sejren, efter en lige start hvor vi fulgte med til stillingen 4-4, fik Ringstedet overtaget i kampen, vi tilspillede os rigtig mange fine chancer, men ind ville bolden ikke, så langsomt trak Ringsted sted og efter 15 min var stillingen 5-10, Ryan kæmpede med at finde løsninger og brugte flere ting fra værktøjskassen såsom 5-1 forsvar og 7-6 spillet i angrebet, men lige lidt hjalp det så Ringsted forsatte med at trække fra og første hele 10-19 ved pausen.

Efter en god snak i pausen var det dog et helt andet forsvar vi diskede op med i 2.halvleg, og selvom det til tider var med opstillinger som aldrig havde dækket om sammen før, blev der kæmpet som gale og det hjalp til Lærke fik godt fat i målet efter pausen. Men vi kæmpede stadig væk med at score mål nok, vi kæmper det bedste vi har lært men ender desværre med et nederlag på 21-25

Tak til dem der var mødt op for at støtte pigerne, vi ser nu frem mod en ude kamp mod topholdet EH Aalborg fredag d.26/1 kl 19:00