En god start var ikke nok mod topholdet

2. februar 2020 21:36 , af Simon Olsen

Resultat: 31-24 (15-11)

Det blev til en favoritsejr i dagens opgør mod Vendsyssel Håndbold, der ligesom nævnt i optakten, mere og mere ligner et ligahold fra den kommende sæson.
Op til kampen måtte vi hente assistance ind i Louise Syrstad fra 3. division, da Majken Hedegaard døjer lidt med hendes ankel, ligesom Emilie Bech måtte blive i sengen, med efterveer fra en hjernerystelse. Det betød et overraskende comeback til vores assistenttræner Gitte Andersen, der kvitterede med 1 mål i kampen fra højre fløjen, ligesom det betød at Katrine Skipper havde overtaget B'et på bænken som assistance til Mathias.

Kampen startede med at Hadsten hold der tog initiativ i forsvaret. Fra forsvar til forsvar skiftede man formation og opdækning, for at stresse og forvirre Vendsyssel, og bryde deres rytme.

Det virkede fra start, hvor Vendsyssel godt nok kom foran 1-0, men allerede efter 4 minutter måtte Vendsyssel tage timeout da vi var foran 3-1. Man så mange tekniske fejl og et Vendsyssel angreb der fra start virkede yderst stresset over de hele tiden skulle forholde sig til noget nyt.
Der skulle gå 15 minutter før Vendsyssel bragte sig foran 6-5. For desværre gik angrebsspillet i stå og i en periode på 15 minutter scorede vi blot 1 mål og så stod den 10-6, til et hjemmehold der straffede enhver lille fejl. Hertil kan man så lægge en Anna Veng i Vendsyssel målet, der i samme periode lukkede fuldstændig af.

Op mod pausen havde vi muligheden for at bringe spænding helt ind i kampen igen, da en 2 minutters ramte Vendsyssel, men desværre misbrugte vi for meget og Vendsyssel bragte sig til pause med 15-11.

Efter pausen fik vi en god start, og havde hurtigt muligheden for at bringe os på -2 mål, men uprovokerede fejl, såsom at smide en bold udover sidelinien, straffede topholdet ubønhørligt.
Herfra var der aldrig helt spænding i resten af kampen, hvor Vendsyssel havde fundet en formel for at komme til chancer kontinuerligt, på det ellers skiftende forsvar.
Det kan dog bemærkes at Sofie Ladekjær ligner en der er ved at finde formen igen, efter hendes lange skadespause og sluttede af med 2 mål i slutfasen til resultatet 31-24 til Vendsyssel.

Efter kampen var det en overordnet tilfreds cheftræner vi fik en snak med:
"Vi får spillet en god kamp, og får vist et niveau som vi kan bruge til noget. Jeg synes at vi får vist god kvalitet i begge ender, og får stresset dem med noget initiativ. Vendsyssel er kyniske til at straffe de fejl vi laver, og kombineret med lidt for mange brændte chancer på en velspillende Anna Veng, så får de skabt en føring der er for svær at hente. Vi kigger fremad mod næste opgave" forklarede Mathias efter kampen.

Næste kamp er imod Roskilde lørdag d. 8/2 kl. 14:00 i vestjyskBANK Arena i Hadsten.