De brændte chancers kamp!

15. september 2018 15:42 , af Simon Olsen

Resultat: 22-26 ( 7-13)

Det endte desværre med et nederlag i første kamp mod TMS Ringsted, som kom langt bedre ud af starthullerne end vi selv gjorde.

Første halvleg blev en halvleg præget af enormt mange fejl, fra begge hold. Det skabte mange omstillinger i spillet, og det udnyttede TMS Ringsted bedre end vi gjorde.
På bænken prøvede Jeppe og Gitte meget forskelligt for at finde en opstilling som virkede både i angrebet og i forsvaret, hvor Ringsteds venstre fløj boltrede sig.
I modsatte ende havde vi først svært ved at komme til chance og da vi så kom til dem, brændte vi simpelthen for meget. 2 straffekast og flere oplagte chancer blev endda også skudt helt forbi målet.

Efter pausen tegnede billedet sig igen, men ved 12-21, vågnede pigerne pludselig op og så gik det hurtigt. Ved 19-23 og en 2 minutters udvisning til Ringsted, med bolden, var muligheden der nu.
Men symptomatisk blev der dog så lavet en teknisk fejl og Ringsted straffede promte.
Kampen endte 22-26 til et mere veloplagt fra start Ringsted hold.

Jeppe Vestergaard udtaler efter kampen:
"Vi kommer simpelthen for sent igang. Vi vinder ikke håndboldkampe hvis vi først kommer igang efter 40 min af kampen", udtaler cheftræneren og slutter af, "og så brænder vi simpelthen for meget i hele kampen. Det var ikke godt nok."