"Bruserne har været lidt ustabile"

4. juni 2020 13:03 , af Simon Olsen

 

Ida Jespersen har igennem 4 sæsoner nu, sat et solidt aftryk på holdet, med sin gode fysik og sit store fightergen. Det bliver også til en sæson nummer 5 for stregspilleren, som de fleste modstandere i 1. division nok aldrig glæder sig til at skulle møde. 

Ida var heller ikke meget i tvivl om at det skulle blive til en 5. sæson i klubben. 
"Hadsten Håndbold har de sidste 4 sæsoner været som en slags bonusfamilie for mig her i det østjyske, og jeg er blevet utrolig glad for alle på og omkring holdet. Derfor finder jeg det også helt naturligt at trække den orange/blå trøje over hovedet igen til næste sæson", udtaler stregspilleren. 

Cheftræner Mathias Broløs er glad for at Ida har valgt at tage en tørn mere for holdet, efter hun har udviklet sig til en kulturbærer på holdet, efter hun har prøvet alt fra oprykningskampe til en benhård kamp for at undgå nedrykning i den seneste sæson.
"Ida har efterhånden været i klubben i mange år, og er en vindertype, som er rigtig vigtig for holdet. Ida er garant for en stor fysik, som kan mærkes i begge ender af banen, hvilket er en vigtig kompetence som stregspiller. Derudover har hun nogle unikke kvaliteter pga. sin størrelse, som gør hende rigtig god. Jeg glæder mig til at arbejde videre med Ida, og ligge lag på spillet i den kommende sæson", udtaler han. 

Efter en sæson hvor holdet samlet ikke levede op til deres egne forventninger, spurgte vi naturligvis ind til hvad Ida, har af forventninger frem mod den kommende sæson, og hun har sit helt aget bud på hvad hun tænker om den kommende sæson.
“Bruserne i omklædningsrummene har i den grad vaklet i den forgangne sæson, især i forhold til “varm/kold” funktionen. Derfor ser jeg meget frem til at følge dets udviklingen i næste sæson", slutter hun af.