BOOM BOOM Schøler!

8. april 2018 23:45 , af Kent Ballegaard

Hadsten Håndbold – Lyngby HK 32-26 (16-11)

 

Det var sidste udkald for Lyngby, for at redde livet i 1. division. Holdet der for to sæsoner siden spillede om oprykning til landets fineste række, er i overhængende fare for at ende i 2. division den kommende sæson.

 

Derfor var det naturligvis også et Lyngby-mandskab, der kom med alt hvad de havde, men som ”Bager” (hulens ukronede halspeaker) fik døbt hende undervejse, ville ”BOOM BOOM Schøler” det anderledes. Hun var her, der og alle vegne, og spillede i min tid i klubben sin bedste kamp. Og det var i den grad med til at demontere Lyngby. Det blev en kamp, hvor vi modsat tidligere opgør aldrig fik problemer med at komme til målchancer, og med en nogenlunde defensiv, blev det kun en spørgsmål om sejrens størrelse.

 

Flot af pigerne at vi cementerede vores 5. plads i rækken (klubbens næstbedste resultat nogensinde). Endnu en gang viste vi de gode værdier, trods at antallet af skadede spillere efterhånden overstiger dem der står på holdkortet. Men så bydes der bare ekstra ind fra de resterende, og det er yderst beundringsværdigt.

 

Det var min sidste kamp på hjemmebanen i Vestjysk Bank Arena, og selvfølgelig blev det rundet af med en sejr. Tak til alle fremmødte og fanklubben for at sætte lidt ekstra kulør på denne dag – jeg kommer uden tvivl til at savne den helt specielle stemning i ”hulen” - TAK!

 

Kent Ballegaard, cheftræner

 

 

Målscorere Hadsten

Schøler 8

Jose 8

Ditte 5

Skipper 3

Ida 3

Thys 2

Sara 2

Lade 1