Anfører fortsætter i klubben

29. april 2019 09:17 , af Simon Olsen

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen. 
Sofie er samtidig en af de mest rutinerede spillere på et ellers ungt hold der er ved at forme sig frem mod den kommende sæson.

Sofie glæder sig over at skulle optræde i Hadsten i en endnu en sæson. 
"Jeg har valgt at fortsætte i Hadsten Håndbold, fordi jeg elsker at være en del af klubben. Der er et sammenhold og en energi, som jeg synes er ret unik, og som gør, at jeg glædeligt brugt en masse tid på at spille håndbold. 
I den forgangne sæson har jeg desværre ikke kunnet bidrage med så meget spil på banen, på grund af en knæskade, men jeg føler mig motiveret og klar på den sæson der venter, hvor jeg forhåbentligt bliver helt klar til at spille håndbold igen", udtaler Sofie. 
 
Cheftræner Mathias Broløs er utrolig glad for at Sofie også er at finde i truppen til den kommende sæson. 
"Sofie har desværre i denne sæson været væk fra håndbolden pga. en knæskade. Jeg glæder mig selvfølgelig først og fremmest til at se hende i aktion igen, så holdet kan få glæde af hendes klare fighteregenskaber på banen.
Ud over at bidrage med en masse fight og attitude, så er Sofie også en af de spillere i truppen der kender klubbens DNA, og derfor er en vigtig spiller både på, men også udenfor banen", udtaler Mathias. 

Sofie forventer en spændende næste sæson. 
"Til den kommende sæson har mange spillere valgt at fortsætte, og der er tilgang af dygtige spillere, hvorfor jeg også tror, det bliver en spændende sæson, hvor vi kan lægge ekstra lag på vores spil. 
Mathias og Gitte er et godt og kompetent trænerteam, og jeg synes, der er et enormt godt miljø på vores hold, hvor alle kommer glade til træning og kamp. Så jeg forventer en rigtig god sæson", slutter Sofie af. 

Sofie blev i starten af sæsonen opereret for en knæskade, men er netop nu ved så småt at være aktiv igen og forventes at kunne træde ind på banen efter sommerferien igen.