Ærgerligt nederlag til tophold

16. november 2019 13:34 , af Simon Olsen

Resultat: 21-23 (10-14)

Det blev lige nøjagtig ikke til en overraskelse torsdag aften i vestjyskBANK Arena. Ringkøbing kom, så, sejrede og tog de 2 point med retur til Vestjylland.

Men ikke uden problemer, for pigerne leverede en stærk indsats og viste undervejs enormt stor moral, ved at komme flot tilbage i 2. halvleg.

Indledningen på kampen blev en forrygende fest for hjemmepublikummet og anført af en storspillende Anne Berggreen, var pigerne foran 6-1 efter blot 7 minutter.
Men Ringkøbing ligger ikke 2'er for ingenting og med stor rutine på holdet i Camilla Fangel, Michelle Brandstrup og Camilla Faartoft, fik de hurtigt kæmpet sig tilbage i kampen, med en base i et stærkt forsvar, så efter 15 minutter stod der 7-7.

Resten af første halvleg var det Ringkøbing i kontrol og de udbyggede føringen stødt og roligt, så ved pause stod der 14-10 til dem.

Efter pausen starter Ringkøbing også med at udbygge føringen til 15-10, men herfra så viste hjemmeholdet stor moral. For pludselig fik man virkelig fat i forsvaret, Ringkøbing virkede en smule nervøse og lavede flere fejl, og så blev de straffet på nogle hurtige kontraløb fra bl.a. hjemmebanedebutanten Majken Nielsen og en storspillende Anne Berggreen i det etablerede angrebsspil.
Efter 41 minutter fik pigerne udlignet til 16-16. Der var tur i den i denne periode for hjemmeholdet og Stine Schmidt scorede til 19-17, med 10 minutter tilbage af kampen, og her kunne man mærke hjemmepublikummet nu også virkelig troede på overraskelsen.

Men desværre trådte rutinen til for Ringkøbing og den mangeårige ligaprofil Michelle Brandstrup trådte i karakter og scorede 3 mål i slutminutterne til resultatet 21-23 til Ringkøbing.

Efter kampen var det både en skuffet og tilfreds cheftræner der udtaler følgende:
"Jeg er først og fremmest ærgerlig over, at vi ikke får point som udbytte for en utrolig flot indsats. Desværre viser Ringkøbing en tand mere skarphed i kampens afgørelse, og får scoret på nogle situationer vi ellers har løst til perfektion i løbet af kampen. Men vi viser endnu engang, at vi tager et skridt i den helt rigtige retning, ved at byde topholdet fra Ringkøbing helt op til dans. Det er fedt, at se hvordan spillerne arbejder og kæmper inde på banen. Jeg er utrolig glad, for det udtryk vi leverer, og specielt disciplinen i defensiven, er på et rigtig højt niveau. Det er flot at holde et så godt hold nede på 23 scoringer", fortæller Mathias Broløs.

Næste hjemmekamp er d. 1/12 imod endnu et tophold, nemlig Sønderjyske kl. 15:00 i vestjyskBANK Arena.