Årets sidste hjemmekamp er en af de vigtigere!

29. marts 2019 07:20 , af Simon Olsen

Årets sidste hjemmekamp står for døren og hvilken en af slagsen. 
I et historisk tæt midterfelt i 1. division, står vi i den prekære situation at vi både kan ende med vores næstbedste placering nogensinde eller for første gang at være i reel nedrykningsfare siden vi rykkede op for efterhånden 6-7 år siden. 

Vi kan nemlig stadig nå 4. pladsen i 1. division, men vi kan også bliver nummer 9, som skal ud i playoff-kampe for at sikre tilværelsen i 1. division. 
Så hvor der ikke er spænding om Top-3 og de direkte nedrykningspladser, er der et hundeslagsmål for at slippe for de play-off kampe, som har sin helt egen historie og kan give nerver og sved på panden. 

Lørdag eftermiddag tager vi imod DHG Odense, som efter en flot flot sæsonstart, er gået lidt i stå den seneste måned. 
"Det er årets positive overraskelse i 1. division, som venter os", starter Jeppe Vestergaard og fortsætter, "DHG var spået en svær sæson, men har virkelig præsteret flot og var jo faktisk det bedste bud på nummer 3 i rækken, indtil for en måned siden. 
Det bliver ikke en nem kamp, DHG er på trods af en formnedgang altså stadig et stærkt hold og vi skal specielt have styr på deres kontrafase", slutter Jeppe af. 

Efter en utrolig flot Januar måned, med 3 sejre i 3 kampe, har vi også selv oplevet en formnedgang, med blot 1 sejr i de sidste 6 kampe og der skal point på bordet i en af de sidste 2 kampe hvis ikke 9. pladsen skal være vores. 

Kampstart er 13:30 i vestjyskBANK Arena i Hadsten.