Årets første sjællandstur

6. december 2017 11:08 , af Kent Ballegaard

Lyngby HK - Hadsten Håndbold

Lørdag d. 9/12 kl. 14.30 i Lyngby-hallen

 

Lørdag venter årets første tur til Sjælland, hvor Lyngby byder indenfor til en yderst vigtig kamp. Værterne kæmper en kamp i den tunge ende af tabellen, og har stadig deres første sejr til gode, da de har fået deres tre point via tre uafgjorte resultater. Vi selv skal tilbage på vindersporet, og har tunet os godt ind på de spændende udfordringer der møder os lørdag, og hvad vi som hold skal levere for at lykkedes.

 

Lyngby spillede om oprykning til Ligaen for to sæsoner siden og har sidenhen haft det svært, hvilket i særdeleshed skyldes store udskiftninger i truppen. I den nuværende trup er der dog masser af kvalitet, og truppen synes faktisk mere homogen end tidligere. De mangler dog at omsætte det til flere point, og vil uden tvivl kæmpe meget hårdt herfor i weekendens kamp.

 

Vi kommer til at møde et mere offensivt forsvar end tidligere, og da de desuden praktiserer 7 imod 6 spillet, kommer vi overfor anderledes udfordringer end normalt, og det bliver ganske interessant hvordan vi evner at løse dette.

 

Vi er yderst opsatte på at komme tilbage på sejrskurs, og vise overfor hinanden, at vi er parate til at levere i samtlige 60 minutter. Vi skal finde vores gode håndværk frem og stå endnu mere sammen, og det har jeg en rigtig god fornemmelse for vil ske lørdag.

 

Kent Ballegaard, cheftræner

 

 

Foto: Erik Laursen