Årets første nederlag

3. februar 2019 10:30 , af Simon Olsen

Resultat: 27-24 (18-10)

Det blev desværre til årets første nederlag, da vi lørdag tog en tur til Gudme. Gudme havde ligesom os, vundet alle deres 3 kampe i 2019 og derfor var det også med stor respekt man gik ind til kampen mod det unge hold.

Men tændingen var der slet ikke fra start og hele første halvleg hang vi efter i stort set alle facetter af spillet. Gudme scorede til tider efter behag, hvor vi manglede aggresivitet i forsvaret og deraf også redninger. I den modsatte ende var Gudme stærke og sørgede for vi havde svært ved at få scoret.

Efter en opsang i pausen ved 10-18, var det dog et helt andet hold der kom ind på banen i 2. halvleg.
Man havde pludselig et helt andet udtryk i forsvaret, hvor man fik stoppet Gudme's rytme og i de første 18 min af 2. halvleg scorede de blot 3 mål og vi kom på 19-21.

Til sidst fik Gudme dog styr på tingene, mens vi missede de muligheder der lå for et stort comeback.

Efter kampen var det en tydeligt skuffet cheftræner Jeppe Vestergaard.
"Man vinder ikke håndboldkampe når man laver flere tekniske fejl i første halvleg, end frikast i forsvaret, det gør man simpelthen ikke", var hans første kommentar.
"Vi er der ikke fra start og hele første halvleg, og så da vi endelig kommer igang i 2. halvleg, er hullet for stort. Det er ærgerligt, men ja, sådan er det jo", udtaler Jeppe.

Topscorer blev for 4. kamp i træk Ditte Aaen med 8 mål.

Næste kamp er d. 16/2 imod Vendsyssel Håndbold i Frederikshavn.