3 på stribe!

25. januar 2019 06:11 , af Simon Olsen

Resultat 27-16 (13-7)

Det blev en torsdag aften, hvor der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet af kampen imod Oddense. 
Fra starten satte vi os på opgøret, og det var specielt tydeligt at vi havde 2-3-4 gear ekstra i forsvaret, hvor Oddense havde det enormt svært, men blot at tilspille sig chancer. 
Angrebsmæssigt stressede vi til tider, hvor vores lange perioder i forsvaret, gjorde os forhippede når vi så kom i angrebet og vi fik sløset lidt med afslutningerne og fik afsluttet for hurtigt. 

Vi gik dog til pause komfortabelt med 13-7 føring, der kunne have været større, før vi kort inde i 2. halvleg var oppe med +-10. 
Specielt Ditte Aaen fortsatte sin imponerende stime, og blev for 3. kamp i træk topscorer. 

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner Jeppe Vestergaard. 
"Kampen blev ca. ligeså svær som vi forventede. Oddense er sværere at spille imod end resultatet syner umiddelbart.
De kæmper virkelig hårdt og flot igennem samtlige 60 minutter, hvilket jeg kun har stor respekt for - de kæmper med alt, for det hele på banen, også selvom der står -12 på tavlen", udtaler Jeppe. 
"Vi fik de 2 point og det var det vigtigste her til aften, hvor jeg godt var klar over det ikke ville blive super kønt hele vejen, fordi Oddense netop er svære at spille imod", slutter Jeppe af. 

Kampen bød også på et interessant matchup, nemlig hjemmebanedebutanten Mathilde Baadsgaard Johansen og Oddense's træner Jesper Johansen... Mathilde's far. 
"Nu fik jeg lidt håneretten til næste gang, men jeg var da efter dommeren i en situation, hvor jeg lige måtte sige til ham, at selvom min far står og råber angrebsfejl, så burde han altså have dømt straffekast til mig i stedet", fortælle Mathilde efter kampen. 

3. sejr på stribe betyder at vi rykker op på en delt 3. plads, sammen med DHG Odense. 
Næste kamp er på udebane imod Gudme HK(GOG) næste lørdag d. 2/2.