2 point i hulen!

15. september 2019 09:19 , af Simon Olsen

Resultat: 28-23 (17-12)

Det var tid til første turneringkamp i vestjyskBANK Arena lørdag d. 14/9.

Før kampen havde cheftræner Mathias Broløs sagt at spillerne skulle slippe håndbremsen og give los inde på banen, noget som havde manglet i kampen mod Gudme.
Fra start var det også et hjemmehold i hopla og man fik på 4 minutter etableret en føring på 4-1.
Men Stjernen bed også godt fra sig og kom tilbage på 5-5 efter 10 minutters spil. Men som kampen skred frem fandt hjemmeholdet opskriften og udbyggede føringen til 13-7 efter 20 minutter.
Herfra fik man indtil pausen fastholdt føringen, på trods af en del kendelser man ikke var helt enige med dommerne i.

Halvlegens sidste aktion blev en storspillende Kathrine Skipper der scorede sit 5. mål på en kontra til 17-12, men desværre i samme ombæring kolliderede med målmanden og faldt skidt ned og tog sig straks til knæet i store smerter. Skadens omfang kendes ikke endnu.

Det var som om skaden lige før pausen satte sine spor i 2. halvleg, hvor Stjernen kæmpede indædt for at komme tilbage i kampen. Det lykkes de også næsten med, men tættere på end 20-18 kom de ikke.
Bl.a. en storspillende Stine Schmidt og en stensikker Sofie Hakala på straffekast sørgede for at Stjernen aldrig kom helt tæt på. Dermed endte kampen med en sejr på 28-23.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner der kunne glæde sig over de 2 første point kom på kontoen.
"Jeg er rigtig glad for en sejr i vores første hjemmekamp i sæsonen. Vi fik vist godt spil i perioder, og flere spillere bidrog positivt i angrebet, hvilket var nødvendigt ift. seneste kamp i Gudme. En sejr giver selvtillid, og vi vil nu træne hårdt og fokuseret hen mod næste opgave mod Sæby", udtaler han.

Næste opgave er søndag d. 22/9 kl. 16:30 på udebane mod Sæby.