10 minutters udfald afgjorde kampen

8. marts 2020 18:06 , af Simon Olsen

Resultat: 29-26 (16-11)

Det blev til et nederlag søndag eftermiddag i Arena Aabenraa, hvor slutresultatet blev en sejr på 29-26 til hjemmeholdet Sønderjyske.
Efter en ellers fin start, blev 10 minutter med kun 1 mål, afgørende for resten af kampen, hvor vi aldrig rigtig formåede at lukke hullet.
Flere gange så det ud til at hullet var ved at blive lukket, men straks fik Sønderjyske udbygget føringen igen og selvom en slutspurt var på vej i slutningen af 2. halvleg, kom vi aldrig helt tæt på.

Cheftræner Mathias Broløs, satte disse ord på kampen, efterfølgende:
Kampen starter i et højt tempo, og vi følger med til 4-5, hvorefter de trækker fra i en periode med for mange fejl i forsvaret samt for stressede afslutninger, og pludselig er stillingen 4-11. Det er et hul som vi i løbet af kampen kæmper hårdt for at lukke, og spillemæssigt formår vi også at tilspille os gode chancer. Desværre mangler den sidste skarphed, og vi kommer aldrig helt tæt på, selvom slutningen med lidt held godt kunne have gjort kampen endnu mere spændende, da vi får stresset dem til en masse fejl. Vi kan tage en god moral med til på lørdag ift. at kæmpe og tro på tingene. Dog bliver en for sløj start kampafgørende. Vi ser fremad mod en ny spændende kamp."

Han gav også lige et par ord med på vejen om at spille i en tom hal til kampen.
"Heldigvis var der musik i hallen, og en masse spillere på gulvet til at sørge for de vante rammer. Selvfølgelig lidt tamt uden publikum, men ikke noget jeg tænker over når kampen er igang"

Næste kamp er d. 14/3 kl. 14:00 på hjemmebane i vestjyskBANK Arena imod Gudme HK.