Vestjysk Bank

Vestjysk Bank – stor lokal betydning

René Jensen, formand i Hadsten Håndbold:

”Vi er meget glade for partnerskabet med Vestjysk Bank og den opbakning, vi møder fra banken – både på og udenfor banen.

Hadsten Håndbold har over de senere år oplevet en eksplosiv vækst med mange nye aktive medlemmer og mange frivillige ledere og bestyrelsesmedlemmer.  Det gør, at klubben nu er blandt de største håndboldklubber i Danmark.

Herudover har klubben været meget aktiv med nye initiativer som bl.a. vores mange projekter i konceptet #MereEndHåndbold, der alle har været med Vestjysk Bank som en stærk samarbejdspartner.

Vestjysk Bank har igennem mange år været en integreret del af byen og Hadsten Håndbold. Samarbejdet mellem Hadsten Håndbold og Vestjysk Bank er et tæt partnerskab, og for mange er Hadsten Håndbold og Vestjysk Bank Hadsten næsten synonym med hinanden.

Vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden - ikke bare fordi det står i kontrakten, men fordi vi føler noget for hinanden.

Vi har mange fælles træk med Vestjysk Bank, men det største må være, at vi brænder for vores landsdel og de, der bor i den. Vestjysk Bank er klubbens hovedsponsor, fordi de vil os, lige så meget som vi vil dem.”

 

Vestjysk Bank bakker op

Hans Peder Hansen, afdelingsdirektør, Vestjysk Bank Hadsten:

”Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor i Hadsten Håndbold, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.

Vi oplever, hvordan klubben er meget synlige lokalt, hvordan klubben skaber mange gode initiativer, som aktiverer lokalområdet, og hvordan det skaber et stærkt lokalt sammenhold. Det vil vi naturligvis gerne bakke op omkring.

Når Vestjysk Bank er med som sponsor, er det vigtigt for os, at der er tale om et aktivt partnerskab, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Det har stor værdi for os, at vi kan dyrke netværket omkring klubben og komme ud at møde mennesker i andre sammenhænge. Det handler om, at vi i fællesskab skal have gensidig værdi ud af samarbejdsaftalen. Det har vi fået – og får fortsat - via vores hovedsponsorat i Hadsten Håndbold. 

Derudover oplever vi, at vores værdier - Nærvær, Enkelhed, Handling - passer perfekt på det, vi oplever i Hadsten Håndbold.”

Om Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er en mellemstor lokal bank med hovedsæde i Lemvig. Banken har 15 afdelinger i Jylland, heriblandt en afdeling på Østergade i Hadsten. I afdelingen i Hadsten fokuserer vi på personlig og nærværende rådgivning og hjælper dig med alt lige fra boliglån og realkreditlån, til pension, investering og daglig økonomi.

Læs mere om Vestjysk Bank i Hadsten

Se dine fordele og læs mere om at skifte bank til Vestjysk Bank