Nederlag til 3. divisionsdamerne...

10. november 2017 11:02 , af Sophie Christensen Toft

En skuffende affære mod et velspillende Hammel hold!

Vi spillede torsdag aften med et noget amputeret hold grundet småskader og sygdom. Det skal dog ikke være en undskyldning for en gennemgående miserabel indsats!

Vi startede lidt halvforkølet ud, og spillet var meget langsomt. Angrebene blev ikke gennemspillet og vi kommer kun til halve chancer, hvor vi ikke formår at afslutte ordentligt på en iøvrigt velspillende målmand i Hammel målet.
Efter 6 minutter står der 2-2, og derfra går vi helt i stå. Vi kommer bagud 2-8 og har stadig rigtig svært ved at finde hinanden i angrebet. Vi får dog rettet lidt op på det, og kommer lidt bedre igen inden halvleg - men går igen i stå inden pausen, og vi var derfor bagud med 6-7 stykker.

Anden halvleg bliver ikke meget bedre. Fighten stiger dog en smule, men spillet hænger på det tidspunkt stadig ikke sammen. Den eneste grund til at vi ikke taber med mere, er grundet et OK forsvar - i perioder - og et par velspillende målmænd, Jasmin og Rikke, som havde det svært, da der var mange åbne chancer. Hammel spiller en god kamp og udnyttede til fulde, det de havde at gøre med. Vores helt store problem er at få holdet spillet sammen. Det kan ikke lade sig gøre lige pt, da fremmødet til de ugentlige træninger virkelig halter.

Nu må vi tage arbejdshandskerne på igen, og komme videre herfra.
Vi vil gerne sige et stort tak til fanklubben for at møde op i hallen og støtte os!

Næste kamp er d. 18/11 hjemme mod Odder.